Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Wat ga je doen?
Aantal uren per week: 32 - 36

Als leidinggevende van het Orthopedisch Centrum ben je integraal verantwoordelijk voor alle onderdelen van het centrum, te weten: de polikliniek orthopedie, de sport & beweegkliniek en de (poli)klinische fysiotherapie. 
 
We zien binnen deze functie een drietal aandachtsgebieden:
  1. Aansturen team en medewerkers. Je geeft (direct en indirect) leiding aan in totaal zo’n 45 fte. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening, optimale bedrijfsvoering en het behalen van de afgesproken resultaten. Samen met de medisch afdelingscoördinator Orthopedie vorm je de duale leiding van het centrum en zorg je er voor dat er als 1 team en vanuit 1 set van gemeenschappelijke waarden in het Centrum wordt gewerkt.
  2. Externe en interne contacten met stakeholders en klanten. We opereren in een uitgebreid netwerk, zowel binnen als buiten onze organisatie. Dit vraagt visie, behendigheid, tact en de competentie om met deze complexiteit te kunnen dealen.
  3. Innovatie en groei. We zijn voortdurend bezig met zorg-, product- en procesvernieuwing om onderscheidend te zijn en blijven in onze kwaliteit van zorg en dienstverlening. Dit vraagt om een leidinggevende die het ‘samen beter worden’ van nature meebrengt.

Wat breng je mee?
Slechts één functie-eis. Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding. 
 
Maar hoe ziet ons profiel er dan bijvoorbeeld uit?
  • Voormalig (top-)sporter, HBO-fysiotherapie. Inmiddels enkele jaren ervaring als leidinggevende. Zoekt een plek waar zij haar energie, ideeën en drive kwijt kan.
  • Ervaren leidinggevende in de zorg. Loopt in zijn huidige werk aan tegen stroperigheid en veranderingen die jaren in beslag nemen. Mist vrijheid en wilt ruimte voor meer ondernemerschap.
  • Bedrijfskundig talent, WO opgeleid, met werkervaring in zakelijke dienstverlening of hospitality sector. Mist zingeving en zoekt een job in de gezondheidszorg.   
Herken je je hierin of zit jouw profiel hier ergens tussenin? Dan hebben wij mogelijk een baan die bij jou past.

Je kunt rekenen op
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 32 - 36 uur per week.
Salariëring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur, iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt. Het St. Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt kwalitatief hoogwaardige zorg, dichtbij en in een omgeving die een gevoel van ‘thuis’ oproept. Aangenaam Anna. Onze kernkwaliteiten zijn Vindingrijk, Verbindend, Professioneel en Persoonlijk. Werkgeluk staat centraal in onze organisatie. We geloven dat gelukkige medewerkers onze kwaliteit van zorg verhogen en leiden tot tevreden klanten. 

Orthopedisch Centrum Anna 
 
Sport en bewegen is een belangrijk speerpunt van de St. Anna Zorggroep. We streven voortdurend naar beweegzorg, sportzorg en (sport)medische begeleiding van het hoogste niveau en onderscheiden ons als innovatieve zorgverlener, die altijd een stap extra zet voor onze patiënten, klanten en onze partners. Om dit nog krachtiger te positioneren in een voor patiënten en klanten herkenbaar organisatieonderdeel, hebben we in 2018 het cluster Sport & Bewegen ingericht. 
 
Cluster Sport & Bewegen kent op dit moment 2 expertisecentra:
  • ‘Orthopedisch Centrum Anna’ (Geldrop), gespecialiseerd in beweegzorg en
  • 'Medisch Sportgezondheidscentrum TopSupport’ (Eindhoven), gespecialiseerd in de sportzorg. Onze ambitie is om beide centra nog verder te laten groeien in service, kwaliteit, expertise en portfolio.  
Voor het ‘Orthopedisch Centrum Anna’, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste leidinggevende, met een bijzondere passie voor sport- en beweegzorg.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 040-286 4743.
 
Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit – voor 1 september – te reageren via de 'Solliciteer' button. Je motivatiebrief mag je richten aan Lennart de Jonge, manager Sport & Bewegen.
Wil je echt indruk op ons maken, stuur dan je eigen video-pitch (max 3 minuten) naar ons toe (via mail: werkenbij@st-anna.nl onder vermelding van Hoofd OCA).
 
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
 
Deze vacature is bestemd voor interne en externe kandidaten. 
Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Plaatsingsdatum 12-07-2019
Standplaats Geldrop
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 32 - 36
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris conform de CAO Ziekenhuizen
Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Sabine Hermsen
Telefoon 040-2864144

Vestigingsplaats

Solliciteer